Ga naar hoofdinhoud

Wij verzorgen culinaire evenementen waarbij onze passie voor Food centraal staat.

Inspiratie!

 

 

Download English version here

dish-mosselen

Verrassend en eerlijk

Van frivole opmaak tot gulle gerechten

DISH Catering hecht aan een duurzame manier van werken, met maximaal respect voor mens en natuur; onze producten zijn dus veelal biologisch. We werken met verse producten, liefst seizoensgebonden met een oog voor duurzaamheid en strikte controle op de kwaliteit. Naast de meest uiteenlopende culinaire heerlijkheden, verzorgen we ook sfeervolle aankleding voor uw evenement en werken we met een team van bijzonder vriendelijke en representatieve collega’s.

Dish Catering Fine Foods

Een overzicht van onze evenementen

Dish Catering Novotel

Novotel

Novotel beschikt over meer dan 400 hotels in 61 landen. Ze liggen in of bij…

Lees meer

Huygens’ Hofwijck

Huygens’ Hofwijck is de beroemde zeventiende-eeuwse buitenplaats van Constantijn en Christiaan Huygens in Voorburg en…

Lees meer

Het Vredespaleis

Het Vredespaleis huisvest twee gerechtelijke instanties, het Internationaal Gerechtshof en het Permanente Hof van Arbitrage.…

Lees meer

Onze referenties

logo Huygens Hofwijkck

Handig: vrijblijvende prijsindicatie

Geef ons een idee van uw evenement in een halve minuut

dish

Inspiratie

We werken dagelijks aan creeëren van nieuwe gerechten

Veel gerechten gaan bij DISH hand in hand met het seizoen. Proef het frisse voorjaar, de zwoele zomer, de gloedvolle herfst en de warme winter op uw bord. En geniet van de subtiele combinatie van wijn en spijs, met bijpassende wijnen die uiteenlopen van knisperfris en bloemrijk tot onstuimig en vol.

Patrick Dullaart Dish Catering

Chefkok Patrick Dullaart

Het verzorgen van een compleet culinaire event, dat is DISH

Chefkok Patrick Dullaart van DISH kookt voor de meest uiteenlopende grote en kleine gezelschappen, met veel verschillende, internationale, achtergronden. Patrick werkt al 26 jaar in de keuken en heeft een grote
passie voor het vak. Hij werkte in meerdere gerenommeerde keukens in binnen- en buitenland, zoals het Haagse Saur.

Onze reviews

Ik ken Patrick Dullaart al heel lang. Hij heeft ooit als “Chef aan Huis” bij mij het kerstdiner verzorgd, inclusief een keurig gedekte tafel. Alles stond klaar toen wij na de Kerstmatinee van de DDDD thuiskwamen. Wij waren meer dan tevreden over de kwaliteit. Als “DISH Catering” verzorgt Patrick nu in mijn hotel alle diners en ”borrelhappen” voor groepen, waarbij hij, indien gewenst, wordt bijgestaan door mensen die de gastvrijheid hebben uitgevonden.

De beste BBQ ooit heeft Patrick voor ons verzorgd in een waanzinnig mooie tuin, op 4 juli 2017, met de crew van American Airlines. Niets dan complimenten. Een wereldgozer om mee samen te werken, vakkundig, creatief, humoristisch, denkt met u mee.

In één zin: “Is er een andere cateraar”?

Back To Top