Het verzorgen van een compleet culinaire event, dat is DISH ten voeten uit
Uw bijzondere moment tot in de culinaire puntjes verzorgd
Chefkok Patrick Dullaart en eigenaar van DISH kookt voor de meest uiteenlopende grote en kleine gezelschappen, met veel verschillende, internationale, achtergronden en voor alle soorten gelegenheden. Patrick werkt al 26 jaar in de keuken en heeft een grote passie voor het vak. Hij werkte in meerdere gerenommeerde keukens in binnen- en buitenland, zoals het Haagse Saur. Als ondernemer begonnen als privé Chef aan Huis, inmiddels uitgegroeid tot vertrouwd catering partner voor trouwerijen, feesten en partijen, (bedrijfsborrels) en walking dinners. Voor elke gelegenheid een bijpassende wijn- en spijscombinatie, in de perfecte setting; dat kunt u met een gerust hart aan DISH Catering overlaten.
DISH Catering heeft honderden gelegenheden culinair verzorgd
Bijzondere momenten in beeld
In de afgelopen jaren heeft DISH Catering ruime ervaring opgedaan met walking dinners, recepties, feesten en partijen. Van 2 tot 2000 personen, van bruiloften tot begrafenissen, en van private dinners in een intieme setting tot recepties voor hoogwaardigheidsbekleders. Uw evenement laten verzorgen door DISH Catering betekent optimaal genieten van uw momenten met vrienden, familie en collega’s.