Over Dish

Inmiddels zes jaar geleden, besloot Patrick Dullaart voor zichzelf te beginnen als chef-aan-huis, om – vanuit zijn passie voor koken en gastvrijheid – particulieren en kleinere zakelijke gezelschappen in de watten te leggen. Maar de tijd heeft niet stil gestaan.
Doordat er de afgelopen jaren steeds meer vraag was naar de complete verzorging van culinaire evenementen voor grote organisaties en gezelschappen, brak de tijd aan voor een nieuwe aanpak, met nieuwe ambities. Deze ontwikkelingen hebben geleid tot de oprichting van DISH Catering.

Dit is de nieuwe ‘vlag’ die de lading weer dekt, als cateringbedrijf voor de zakelijke markt.

DISH Catering hecht aan een duurzame manier van werken, met maximaal respect voor mens en natuur; onze producten zijn dus veelal biologisch. Om onze gasten van vele nationaliteiten, uit alle windstreken, te kunnen laten genieten, zijn onze vleesgerechten 100% halal.

Eén doel: uw happening tot een groot succes maken, voor u en uw gasten.

Wat onveranderd blijft, is grote flexibiliteit plus de persoonlijke manier van zakendoen en samenwerken. Met zijn bijzonder vriendelijke en representatieve collega’s heeft Patrick Dullaart nog steeds maar één doel voor ogen: uw happening, van welke omvang dan ook, tot een groot succes maken, voor u en uw gasten. Wilt u weten wat alle mogelijkheden zijn voor uw gezelschap, budget en locatie, neem dan contact met op met Dish. Wij denken graag met u mee.

Dish Catering

patrick-dullaart-chef-kok-dish-catering